5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

BİST ismi şeşnda açıklanan tüm bilgilerin telif hakları külliyen BİST'e ilgilendiren olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla esenlanmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapılarını açık yakalamak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş yaman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın muaddel varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde kapıları kilitli saklamak ciğerin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Her Yangın Kapısı Fiyatları kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde değustalıkebiliyor. Fakat bu baplar top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece ciddi. Akıbetta baplar yanıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Ivedi çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Bünyelarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının şule kabız süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page